Вікі Borderlands Wiki Ukraine
Advertisement
Вікі Borderlands Wiki Ukraine
Кулеметник Мел
Mad Mel
Фіг від мене ти втечеш!
Раса Людина
Фракція Противники
Статус Живий, можна вбити
Локація Мис Даль
Гра Borderlands

Кулеметник Мел (англ. Mad Mel) - лідер бандитів у Мис Даль. Один з босів в Borderlands.

Опис[]

Мел - лідер бандитів в даному регіоні. Лакі Зафорд сказав Скутеру, що це Мел відключив систему швидкого переміщення, для того, щоб подорожні з Файрстоуна й інших поселень не змогли потрапити в Нову Гавань. Кулеметник Мел знаходиться на арені, наприкінці локації Мис Даль, у вантажівці Монстр. З'являється в сюжетному завданні Лицарі доріг: Бандитський апокаліпсис.

Тактика[]

Як тільки ви приїдете на арену, ворота закриються, і в центрі арени з'явиться Мел. Допомагати Мелу будуть два Кур'єри й кілька психів, які бігають по арені. Мел атакує за допомогою ракетниці. Монстр рухається досить швидко, але часто стикається з іншими машинами і може застрягти на одному місці (зазвичай в центрі арени). У цей час потрібно їздити навколо нього і стріляти ракетами. Психів прибережіть для другого дихання, на той випадок, якщо вашу машину підірвуть. Додатково знадобляться ракетниці і ружбай.

На початку бою за допомогою гранатомета можна послабити Мела (а при великій кількості патронів знищити, навіть не в'їжджаючи на арену).

Примітки[]

  • Прізвисько "Кулеметник" - посилання на персонажа фільму Смертельні перегони (Кулеметника Джо).
  • В оригіналі персонажа звати Mad Mel - посилання на головного героя фільму Шалений Макс.
  • Мел не виникає на арені при проходженні 2.5