Вікі Borderlands Wiki Ukraine
Advertisement
Вікі Borderlands Wiki Ukraine
І Цілого Скарбу Замало
І Цілого Скарбу Замало
Локація Оаза
Видає Дошка Об'яв Оази
Рівень 50
Нагорода $13005, 19554 XP
Гра Borderlands 2
Тип завдання Побічне

І Цілого Скарбу Замало (англ. Treasure of The Sands) - побічне завдання в доповненні Капітан Скарлет та її Піратські Походеньки до Borderlands 2. Активується на Дошці Об'яв Оази. Виконується в локаціях Маяк Магнуса і Лігво Левіафана.

Опис[]

"Втрачений Скарб Пісків Ваш... Знову!"

Цілі[]

  • Знайти шлях нагору.
  • Активувати ліфт.
  • Почекати на ліфт.
  • Скористатися ліфтом.
  • Увійти до Маяку Магнуса.
  • Вставити компас.
  • Активувати маяк.
  • Зустрітися зі Скарлетт.
  • Убити лейтенантів Скарлетт: 0/2.
  • Слідувати за світлом маяка.
  • Убити Роско.
  • Втекти з Левіафана.
  • Убити Левіафана.
  • Знайти скарбницю.

Проходження[]

Завдання повністю повторює два останніх сюжетних завдання:

Основна стаття: Сім-сім - Світися!
Основна стаття: Мітка Скарбу

Повідомлення при виконанні[]

"Ви перемогли Скарлет, убили Левіафана і знайшли Втрачений Скарб Пісків! Розмова про дежавю."

Відеопроходження[]

Ґейдж_-_І_Цілого_Скарбу_Замало_(Капітан_Скарлет_та_її_Піратські_Походеньки)

Ґейдж - І Цілого Скарбу Замало (Капітан Скарлет та її Піратські Походеньки)

Примітки[]

  • Вважається, що частини компасу уже зібрані в єдине ціле і знаходяться у персонажа, цим самим позбавляючи від необхідності повторного проходження всього сюжету доповнення для досягнення Левіафана вдруге.
  • Якщо ця місія активована і пройдена одразу після завершення завдання Мітка Скарбу за одне проходження, то скрині в Залі скарбів не оновляться. Якщо гравці завершують "І Цілого Скарбу Замало", а потім виходять з гри в головне меню і заходять в гру знову, то їхні персонажі з'являться всередині Левіафана. При виходженні з Левіафана, він помре одразу (після заставки) і Зала скарбів буде зачинена.
  • Прихована кімната, в якій є ще одна додаткова скриня зі скарбом, може бути знайдена в південно-західному кутку, другий ряд знизу піраміди.